Lähde:Youtube


Mies ratkaisi 6 Ruubikin kuutiota veden alla alle 2 minuutissa!

Ennätyksiä on olemassa jos jonkinlaisia ja Guinnessin Ennätyskirja on saanut niitä koottua ympäri maailmaa jo vaikka kuinka paljon. Tässä kirjassa on sivutolkulla kummallisia ennätyksiä aina maailman tatuoiduimmasta ihmisestä hyppynaruennätykseen. Tällä kertaa tapaamme erittäin taidokkaan nuoren miehen.

Vako Marchelashvili on 18-vuotias opiskelija Georgiasta, jolla ei tosiaan ole jäänyt aivot narikkaan. Tämä kaveri nimittäin rikkoi melkoisen maailmanennätyksen. Hän ratkaisi 6 Ruubikin kuutiota veden alla ajassa 1 min 44 sek. Hän selvitti kuutiot yhdellä hengenvedolla, eikä siis tullut pinnalle happea haukkaamaan. Tämä ennätys on nyt laitettu Guinnessin Ennätyskirjaan ja tätä ennätystä ei ihan heti varmastikaan rikota.


Mies sanoo, että harjoitteli tätä koettelemusta varten 6 kuukautta monta tuntia päivässä. Hän sanoo, että yksikin virhe saattaisi olla hänelle kohtalokas, joten varaa kömmähdyksiin ei ollut.

Ruubikin kuutioiden selvittäminen on jo vaikea tehtävä sinällään, saati kuuden tekeminen alle kahdessa minuutissa. Lisäksi kun aivoissa alkaa happi vähetä, ei se ainakaan auta tätä menoa.

Melkoinen uutinen!

Osallistu keskusteluun