Lähde:Youtube


Onko tässä epäonnisin matkailija? Hänen kimppuunsa hyökkäsi ensin käärme, sitten karhu ja lopuksi hai!

Matkailu on hauskaa ja luonnossa liikkuminen rentouttavaa. Tai niin ainakin yleensä on, jos pysyy turvassa onnettomuuksilta ja villieläinten hyökkäyksiltä. Näyttää tosin siltä, että eläinkunnalla on jotain Dylan McWilliamsia vastaan.

Dylan on Coloradossa asuva 20-vuotias nuorukainen, joka on ollut hyvin epäonninen villieläinten kanssa. Dylan oli hiljattain Hawajilla surffaamassa, kun yhtäkkiä hänen lautansa kaatui ja hän putosi veteen. Ei kestänyt kauaa, kun hän tunsi kipua toisessa jalassaan. Hän tajusi, että häntä oli purrut hai. Dylan onnistui uimaan rantaan ja sai apua. Dylanille ei käynyt onneksi pahasti, vaan hän sai joitakin tikkejä jalkaansa.


Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa villieläinkohtaaminen, joka oli epäonninen. Vuosi sitten Dylanin kimppuun nimittäin hyökkäsi karhu. Karhu oli tarrannut poikaa päästä kiinni, mutta Dylan oli onnistunut juoksemaan karkuun ja takaisin patikointiryhmänsä luokse, joka pelotti karhun pois.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan kolme vuotta sitten häntä puri Utahissa kalkkarokäärme. Mies sanoo kuitenkin, ettei syytä eläimiä näistä onnettomuuksista. Melkoisen peloton nuori mies!

Osallistu keskusteluun