Lähde:Youtube


Tässä joululahja Harry Potter -faneille! Deathly Hallows -prjektorivalo!

Firebox on uskomattoman hauska nettisivusto, jolta löytyy hauskoja lahjoja niin itselle kuin kavereilekin. Tältä nettisivulta löytyy melkoisia niin käytännöllisiä kuin epäkäytännöllisiäkin asioita, jotka sopivat takuulla lahjaksi jollekin kaveripiirissäsi.

Tällä kertaa näemme joululahjan, joka sopii erittäin hienosti Harry Potter -faneille. Jos olet lukenut Harry Potter -kirjat tai nähnyt elokuvat, niin tiedät, mitä Deathly Hallowsit ovat. Tämä projektori on melkoisen upea lahja niin lapsille kuin aikuisillekin.


Fireboxista saatava Deathly Hallows projektorivalo näyttää sauvan, viitan ja viisastenkiven millä tahansa huoneesi seinällä. Valo toimii niin USB-johdolla kuin paristollakin. Tämä toimii myös mukavana yövalona. Kaunis valo maksaa vain reilu 39 dollaria Fireboxin verkkokaupassa ja sen saa tilattua ihan ovelle asti. Mielenkiintoinen lamppu on hauska lahja niin joululahjana kuin vaikka synttärilahjanakin.

Tällainen mukava projektorivalo sopii vaikka yöpöydälle tuomaan valoa yöhön tai jopa olohuoneeseen tai keittiön pöydälle!

Kenelle sinun kavereistasi tämä hauska valo sopisi? Tägää Harry Potter -fani!

Osallistu keskusteluun