Lähde:Youtube


Täältä tulee merenneitotee – kokeilisitko?

Kaikenlaisia hauskoja keksintöjä keksitään joka päivä. Olemme viime aikoina törmänneet vaikka minkälaisiin keksintöihin, ja etenkin Firebox -verkkokauppa on täynnä mitä hauskimpia ja mielenkiintoisimpia tuotteita. 

Firebox -verkkokauppa yllättää meidät taas mitä uskomattomimmallas tuotteella. Fireboxissa on nähty muun muassa yksisarvisen kakkaa (vaahtokarkkeja), oman naaman näköisiä ja kokoisia tikkareita sekä levitettävää viskiä. Tällä kertaa näemme taianomaista merenneitoteetä.


Tämä purkillinen merenneitoteetä maksaa noin $20. Purkissa on sekoitus sitruunaruohon ja sinisen perhosherneen teetä, joka on väriltään merensinistä. Jos teehen lisää hieman sitruunamehua, tee muuttuu violetiksi. Tämä kaunis merenneitotee on ehkä Instagrammattavin tee ikinä! Jos siis olet ruoan ja teen ystävä, ja jos Instagramisi tarvitse hieman buustausta, osta purkki tätä ja julkaise kuvat Instagramissa. Saat melko varmasti huomiota osaksesi.

Tässä on teetä merenneitofaneille, meren ystäville sekä ihmisille, jotka arvostavat ihmeellisiä asioita. Tästä saat taikuutta tavalliseen päivään ja teet siitä hieman paremman.

Katso kuvat upeasta teestä alta! Voit ostaa teetä täältä!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun