Lähde:Youtube


Mies unohti, mihin parkkasi autonsa – löydettiin 20 vuotta myöhemmin.

Jos olet joskus parkkeerannut autosi suureen parkkihalliin tai isolle parkkipaikalle, olet ehkä saattanut unohtaa, minne autosi olet parkannut. Monet meistä siis painavat mieleen ainakin parkkihallin kerroksen parkatessaan, jotta auto varmasti löytyy.

Kaikki eivät kuitenkaan aina tee niin. Vuonna 1997 saksalainen mies oli parkkeerannut autonsa, mutta oli unohtanut, minne hän oli parkannut sen. Mies sitten ilmoitti auton varastetuksi. 20 vuotta myöhemmin eräs parkkihalli oli ollut tarkoitus tuhota, ja työntekijät huomasivat vanhan auton, joka oli toimenpiteen tiellä. Viranomaiset etsivät auton omistajan, ja ilmoittivat löydöstään hänelle. Auto palautettii nyt 76-vuotiaalle omistajalleen – ruosteisena ja toimimattomana.


Samankaltainen tapaus tapahtui Saksassa aikaisemminkin. Mies oli unohtanut, minne oli parkannut auton ja yön juomisputken jälkeen Munichissä, hän ei enää ollut löytänyt autoa. Hän ilmoitti sen varastetuksi ja poliisi löysi auton 2 vuotta myöhemmin – 4 kilometrin päästä sieltä, minne mies luuli parkanneensa auton.

Oletko sinä joskus unohtanut, minne olet parkkeerannut? Onko autosi aina löytynyt?

Osallistu keskusteluun