Lähde:Youtube


Fendin uusi $1000 shaali näyttää ihan… naisen sukupuolielimeltä.

Muoti on yleensä hyvin keskustelua herättävää ja mielenkiintoista katseltavaa. Joskus kuitenkin muotiluomukset ja kauneus saattavat mennä hieman liian pitkälle. Olemme nähneet etenkin hulvattomia kynsiluomuksia ja aivan ylihinnoiteltuja paperiklemmareita Guccilta, mutta nyt Fendi on astunut kuvaan huvittavalla shaalillaan.

Huffington Post kirjoittaa Fendin uusimmasta $990 maksavasta shaalista, joka näyttää kieltämättä aivan naisen sukupuolielimeltä. Tämän luomuksen nimi on ”Touch of Fur” ja se on saatavilla esimerkiksi pinkkinä, sinisenä ja hopeisena. Muut värit eivät näyttäneet niinkään miltään kaksimieliseltä, mutta pinkki shaali on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan myrskyn.
Twitterissä ja muualla sosiaalisessa mediassa tätä kuvaa on jaettu kerta toisensa jälkeen. Jotkut jopa sanoivat, että tämä näyttää aivan siltä, kuin syntyisit shaalista pään pilkottaessa turkin välistä. Eräs kommentoija sanoi, että hänen Halloween asunsa on nyt valittu.

Huffington Post lisää myös, että tämä väri näyttää nyt mystisesti kadonneen Fendin sivuilta. Liekö Fendi tehnyt tämän tahallaan?

Mitä mieltä sinä olet tästä uusimmasta luomuksesta? Entä pitäisitkö sitä?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun