Lähde:Youtube


Nainen kadotti piilarin 14-vuotiaana – löysi sen 28 vuotta myöhemmin silmästään!

❮❮ EDELLINEN

Monet käyttävät piilareita silmälasien sijaan. Piilolinssien käyttäminen on suhteellisen helppoa, ja on olemassa niin kertakäyttölinseejä kuin kuukausilinssejäkin. Piilareiden käyttämisellä on kuitenkin olemassa omat haittansa, kuten tästä uutisesta voimme päätellä.

Eräs isobritannialainen nainen meni käymään lääkärillä, sillä hän oli huomannut kulmakarvansa kohdassa herneen kokoisen pallon. Lääkärit tutkivat asiaa ja huomasivat sen olevan pieni kystä. Lääkärit lähtivät poistamaan kystää leikkauksella, jolloin he huomasivat jotain hyvin kummallista.


Jostain syystä naisen luomen alta löytyi piilolinssi. Lääkärit kysyivät naiselta leikkauksen jälkeen, miten linssi joutui silmän alle. Hän sanoo, ettei hänellä ollut mitään tietoa. Potilaan äiti kuitenkin muisti, että nainen oli hukannut piilolinssinsä ollessaan 14-vuotias ja pelatessaan sulkapalloa. Tällöin hän luuli vain pudottaneensa linssin, sillä hän ei tuntenut mitään kummallista silmässään.

Tämä linssi on siis ollut naisen silmässä mojovat 28 vuotta! Kannattaa siis olla varovainen ja muistaa poistaa piilolinssit silmistä joka päivä ennen nukkumaan menoa. Muuten voi käydä hassusti!

❮❮ EDELLINEN

Osallistu keskusteluun