Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Hotelli tarjoaa uimatunteja merenneidoille – halvempaa, jos ”pyrstö” löytyy omasta takaa

Liikkumisen muotoja on moneen junaan ja tässä jälleen yksi.

Ihminen on ehdottomasti tehty liikkumista varten. Toiset ihmiset saattavat mieltää liikunnan kamalaksi, mutta he ovatkin luultavasti olleet väärän liikunnan muodon parissa. Onneksi maailmassa on useita tapoja liikkua ja uusia tapoja keksitään jatkuvasti.

Kaliforniassa Yhdysvalloissa sijaitsee hotelli, joka tarjoaa hieman toisenlaista liikuntaa. Kyse on nimittäin merenneito-fitneksestä. Perjantaisin ja lauantaisin toteutettava merenneito-fitness tapahtuu hotellin uima-altaalla.


Tarkoituksena on kaikessa yksinkertaisuudessaan uida merenneidon pyrstöön pukeutuneena. Kyseisen uinnin kerrotaan olevan hyvin rankkaa, joten se toimii hyvänä liikuntana.

Hintaa yhdellä 45 minuuttia kestävällä tunnilla on 25 dollaria sisältäen pyrstön. Mikäli pyrstö löytyy omasta takaa, selviää tunnista 10 dollarin hinnalla.

Uiminen pyrstön kanssa on kuin sekoittaisi voimaharjoittelun kestävyyttä nostattavaan liikuntaan. Toistaiseksi Hotel Del Coronado on ainoa hotelli, joka tarjoaa merenneito-fitnestä. Kukapa tietää, koska tämä liikunnan muoto tavoittaa myös Suomen uimahallit.

1. Sielläpä sitä polskitaan.

2. Porukkaa riittää varsin hyvin.

Osallistu keskusteluun