Ylipainoinen teini pudotti 35 kiloa – ei olisi uskoa samaksi ihmiseksi!

Jos haluat pudottaa painoa, tämä tarina inspiroi sinua takuuvarmasti! Esbeidy Barrera oli onneton omassa kehossaan, joten hän päätti tehdä asialle jotain. Ja hienosti tekikin!

Painon pudottaminen on monilla tavoitteena, mutta tähän tavoitteeseen pääseminen voi olla hankalampaa, kuin luulisi. Se on paitsi fyysisesti raskasta, henkinenkään taistelu ei ole helppo. Se vaatii paljon kuria ja motivaatiota. Mutta kaikki hikoilu on loppupeleissä sen arvoista!


Tämä 19-vuotias teini sanoo olevansa sosiaalisesti outo, ja että painon pudottaminen on auttanut häntä tulemaan onnellisemmaksi. Hän sanoo, ettei usko dieetteihin, joten päätti aloittaa elämän muutoksensa lisäämällä liikuntaa.

Barrera kertoo lisäksi, että hän ei jätä mitään lautaseltaan pois, ja sallii itselleen välillä jopa Oreo-keksejä. Hän sanoo vain syövänsä varovaisemmin. Tämä ilmeisesti toimii, sillä teini pudotti painoaan 101 kilosta 65 kiloon alle kahdessa vuodessa.

“Olen edelleen elossa kahdesta salikäynnistä per päivä huolimatta. Nousen viideltä aamulla salille, olen koulussa kello kahdeksalta ja olen töissä kello 23 asti. Minulla on tavoitteita saavutettavana!”

Katso kuvat alta! Uskoisitko samaksi ihmiseksi?

Osallistu keskusteluun