Lähde:Youtube


Tässä on maailman vanhin kehonrakentaja! 81-vuotias mummo pumppaa rautaa!

Liikunnan ja kehonrakennuksen voi kirjaimellisesti aloittaa missä tahansa iässä. Monet keski-iän ohittaneet ihmiset sanovat, että he ovat liian vanhoja aloittamaan liikunnan tai salilla käymisen. Tämä nainen todistaa toisin.

Tällä alla olevalla videolla näemme 81-vuotiaan Ernestine Shepherdin, joka aloitti kehonrakennuksen 56-vuotiaana. Täytettyään 71 vuotta, hän voitti ensimmäisen kehonrakennuskilpailunsa. Tällä mummolla ei vauhti hiivu lainkaan!


Ernestine toimii personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana, ja hän inspiroi monia liikkujia salilla, jolla hän on töissä. Ernestinen kunto-ohjaaja sanoo, että hänellä meni 7 kuukautta päästä kilpailukuntoon hänen aloittaessaan 56-vuotiaana. Ernestine noudattaa tiukkaa liikuntarutiinia ja syö jopa 11-12 munanvalkuaista joka aamu aamupalaksi. Hänen kehossaan ei ole lainkaan ylimääräistä rasvaa, ja hän on todellakin timmissä kunnossa. Nainen haluaa motivoida muita ja saada muutkin ihmiset rakastumaan liikuntaan täydellä sydämellä.

Vanhuus ja ikä eivät siis tosiaan ole syy eikä mikään olla aloittamatta urheilua, kuten Ernestine tässä todistaa! Uskomatonta!

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun