Lähde:Youtube


Varas iski Mäkkäriin – saalis naurattaa maailmalla.

Varkailla on yleensä hakusessa rahaa ja arvotavaroita. Jos varkaat päättävät iskeä yrityksen toimitiloihin, yleensä saaliina on rahaa, tekniikkaa tai jopa autoja. Mutta ei tällä kertaa.

Marylandin osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtui mitä mielenkiintoisin varkaus. Video MDonald’sin turvakamerasta meni viraaliksi varkaan saaliin takia.

Tämä 27-vuotias nainen nimeltään Jessica Marie Cross tunkeutui Mäkkäriin sisälle ajokaistan ikkunasa ravintolan ollessa suljettuna. Ensin neitokaisella teki mieli limpparia, ja hän kurottautui limsakoneelle. Hän kuitenkin päätti ottaa mukaansa vähän muutakin, sillä hän kiipesi ikkunasta sisälle.

- ILMOITUS -


Tämän jälkeen Jessica vietti noin 35 minuuttia ravintolassa, ennen kuin poistui ravintolan ulko-ovesta. Jessica vei mukanaan käteistä… sekä Happy Meal leluja ja ruokaa. Poliisi arvoi, että vahinkoa tapahtui noin $1400 edestä.

Poliisi kertoo, että nainen yritti pyyhkiä sormenjälkiään kassakoneesta ja muista koskemistaan paikoista, mutta tuloksetta. Hän yritti jopa rikkoa turvakameran. Nainen ei kuitenkaan onnistunut aikeissaan, sillä hän jäi kiinni jo pari viikkoa tapahtuneen jälkeen.

Mitäs sitä muuta Mäkkäristä mukaan tarttuisi, kuin leluja ja ruokaa?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun