Lähde:Youtube


Näin taskuvarkaat toimivat – ole varovainen julkisilla paikoilla!

Jos sinulta on ikinä varastettu lompakkoa tai puhelinta laukusta tai taskusta, tiedät sen, kuinka nopeasti ja huomaamattomasti se tapahtuu. Voisi luulla, että kyllähän sen huomaa, jos joku yrittää taskuun kättään laittaa, mutta tällä videolla näemme, ettei se ihan niin mene. 

Alla olevalla videolla näemme, kuinka ammattilaistaskuvarkaat toimivat. Heitä voi olla yksi tai useampi. Joskus he päättävät, kuka on niin sanotusti houkutin ja kuka kääntää lompakon uhrin taskusta. Tällä kertaa videolla näkyy onneksi rehellisiä varkaita, jotka palauttavat esineet omistajilleen.

Videolla näemme, kuinka taskuvarkaiden joukko päättää, kuka on tällä kertaa varas ja kuka houkutin. Tarkoituksena on ottaa uhreiksi turisteja, joilla on suuria laukkuja. Ensimmäiseltä uhrilta napataan taskusta silmälasit, jotka palautetaan miehelle. Toiselta uhrita lähtee takin sisältä lompakko, jonka omistaja saa onneksi takaisin.

- ILMOITUS -


Lompakon varastaminen taskusta tai takin sisältä ei siis vie paljon aikaa eikä omistajilla ole tietoakaan, mitä oikein tapahtui. Katso videolta, miten homma onnistuu, jotta osaat itsekin varoa!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun