Lähde:Youtube


Mummo jäi kiinni – pyöritti huumebisnestä kotonaan.

Huumebisneksestä jää vuosittain kiinni useita kauppiaita. Joskus huumebisneksen pyörittäjät voi nähdä jo päältä päin, mutta joskus et voisi arvatakaan, kuka oli huumekaupan takana. Tällä kertaa kauppias oli 75-vuotias isoäiti.

75-vuotias Yhdysvaltojen Tennesseestä kotoisin oleva mummo jäi kiinni opioidien supermarketin pyörittämisestä oman kotinsa mukavuudesta. Betty Jean Jordan pidätettiin kodissaan Parsonissa, joka sijaitsee noin 100 mailia Nashvillen ulkopuolella. Pyörätuolissa istuva mummo, jonka lempinimi on ”Kingpin Granny”, pyöritti oikein sujuvaa huumebisnestä ennen, kuin poliisi sai tästä hajun.


Poliisi pidätti mummon agenttien ostettua mummolta erilaisia reseptilääkkeitä. Poliisi tutki mummon kodin ja löysi yli 1000 tablettia, mukaan lukien kipulääkkeet kuten morfiini ja oksikodoni sekä ahdistuneisuuslääke Xanax. Tutkijat myös takavarikoivat yli 12 000 dollaria ”käteisvaroina ja omaisuutena”.

Jordan pidätettiin, mutta hänet pääsettiin ulos takuuta vastaan. Takuu oli huimat $50 000. Mummon oikeudenkäynti on vielä tulevaisuudessa, ja sitä ei tiedetä, millaisen tuomion tämä supermummo oikein saa.

Sitä ei koskaan tiedä, kenen kodista löytyy tällaisia kiellettyjä aineita.

Osallistu keskusteluun