Lähde:Youtube


Mies halusi testata, oliko metamfetamiini hyvää – soitti poliisille!

Joskus ei välähdä, ei edes joka kerta! Viime aikoina olemme lukeneet paljon uutisia Yhdysvalloissa tapahtuvista uskomattoman tyhmistä mokista. Juuri aikaisemmin näimme naisen, jonka pää juuttui pakoputkeen liian juomisen seurauksena. Nyt tapaamme melkoisen hölmön rikollisen.

Yhdysvaltojen Floridassa Douglas Peter Kelly -niminen 49-vuotias mies oli hiljattain ostanut metamfetamiinia. Hän ei kuitenkaan luottanut huumeiden välittäjään, vaan halusi testata itse, oliko huume kunnollista kamaa. Hän saikin idean, ja soitti poliisille sanoen, että luuli saaneensa allergisen reaktion huumeesta, ja haluaisi testata sen.


Poliisi ottikin miehen avosylin vastaan ja he testasivat mielellään miehen mukana tuomansa metamfetamiinin. Kyseessä olikin ilmeisen hyvänlaatuinen tuote, nimittäin poliisi sitten positiivisen tuloksen saatuaan nappasi miehen käsirautoihin ja pidätti hänet huumeiden hallussapidosta. Poliisi sitten myöhemmin vitsailikin netissä sanoen, että he auttavat mielellään ihmisiä määrittelemään, onko heidän laittomasti ostamansa huumesatsi hyvää kamaa vai ei. Kuinkahan monta kalaa jää tällä syötillä verkkoon?

Taisi harmittaa miestä jälkeen päin!

Osallistu keskusteluun