Lähde:Youtube

LÄHDELAD Bible

Huikeaa vai törkeää – mies osti tarkoituksella liian pienen sormuksen kosintaa varten

Kenelle tulee tällainen edes mieleen?

Kosiminen on yleensä varsin herkkä ja jännittävä hetki. Kaikki toivovat kosiessaan, että tilanne päättyy onnellisesti ja vastapuoli suostuu kosijan ehdotukseen.

Parisuhteessa on puolestaan on varsin yleistä, että toinen tai molemmat osapuolet saattavat vuosien saatossa lihota. Se voi johtua monesta syystä, kuten esimerkiksi vanhenemisesta tai siitä, että itsestään ei pidetä enää samanlaista huolta kuin sinkkuna ollessa.


Kun edellä mainitut kaksi asiaa yhdistetään, saadaan erittäin kyseenalainen kokonaisuus. 23-vuotias nimettömäksi jäänyt nuori mies päätti kosia saman ikäistä tyttöystäväänsä nimeltä Chloe. Mies teki kuitenkin varsin erikoisen ratkaisun, sillä hän osti Chloelle tarkoituksella liian pienen sormuksen. Liian pienen sormuksen tarkoitus oli ilmoittaa, että Chloella oli kertynyt kiloja liikaa ja hänen pitäisi laihduttaa, jotta sormus mahtuisi hänen sormeensa.

Kuten arvata saattaa, melkoinen kosinta katkaisi suhteen kamelin selän ja suhde päättyi eroon. Chloe kuitenkin tunsi sisimmässään tarvetta muutoksella ja näinpä hän onnistui kaiken lisäksi pudottamaan painoaan 25 kilon verran ja hänellä on uusi mies, jonka kanssa hän on nykyään naimisissa.

1. Ennen ja jälkeen painon pudottamisen.

2. Chloen uusi mies, jonka kanssa hän on naimisissa.

Osallistu keskusteluun