Lähde:Youtube

LÄHDELAD Bible

Mies osoittautui todelliseksi Ikea-faniksi – otti muun muassa tatuoinnin

Kaikilla meillä on kiinnostuksen kohteet.

Ihmisillä on tapana olla erityisen kiinnostuneita jostain tietyistä asioista. Tällaisia ovat muun muassa jonkun tietyn urheiluseuran kannattaminen tai pelkästään jonkun tuotteen käyttäminen, kuten Apple-tuotteet. Edellä mainittua toimintaa voidaan toisinaan jopa kutsua fanittamiseksi.

Fanituksen kohteita on rajattomasti ja tästä esimerkkiä näyttää maailmalle 30-vuotias Matt Lee, joka fanittaa huonekaluja ja muuta kodintavaraa myyvää ketjua Ikeaa. Hän kertoo kuluttavansa vuosittain Ikeaan noin 5300 euroa ostellen eri asioita.


Viimeisimpänä tekonaan hän on ottanut jopa tatuoinnin, joka tietenkin liittyy Ikeaan. Tatuointi esittää kynää, joita löytyy jokaisessa Ikeassa. Lee kertoo olleensa Ikea-fani jo vuosia siitä saakka, kun oli lapsi.

Kyseisen Ikea-tatuoinnin Lee hankki hiljattain ollessaan lomalla ystäviensä kanssa Ibizalla. Lee alkoi keskustelemaan ystäviensä kanssa siitä, että heidän tulisi ottaa tatuoinnit. Eräs Leen kavereista tokaisi, että miehen tulisi ottaa itselleen Ikea-kynä-tatuointi, koska hän puhuu aina niin paljon Ikeasta.

Ja tällainen tatuoinnista sitten tuli:

Osallistu keskusteluun