Lähde:Youtube


Mies otti samanlaisen tatuoinnin kuin koirallaan – olisi kannattanut selvittää tatuoinnin tarkoitus

Maailmassa on hyvin paljon symboleja.

Ihmisen ja koiran välinen suhde voi kehkeytyä hyvin syväksi ja tunteikkaaksi. Muun muassa siksi koiraa kutsutaan yleensä ihmisen parhaaksi ystäväksi.

Hiljattain mies päätti ottaa solidaarisista syistä itselleen samanlaisen tatuoinnin kuin hänen koirallaan, jonka mies oli pelastanut eläinten turvakodista. Mies ajatteli, että koiran edellinen omistaja, jolta eläin oli huostaanotettu, oli ilkeyksissään tatuoinut koiran.


Tästä syystä mies halusi kokea saman tuskan kuin hänen rakas koiransa. Tuskan kokemisen lisäksi mies pääsi mitä ilmeisimmin kokemaan myös häpeän tunteen, sillä ottamallaan tatuoinnilla oli myös olemassa oikea merkitys.

Kyseinen tatuointi nimittäin tarkoittaa sitä, että koira oli kastroitu. Tatuointi puolestaan ei ollut edellisen omistajan aikaansaannos, vaan puhtaasti eläinlääkärien merkintä koiran kastroinnista.

Asia selvisi miehelle sosiaalisen median välityksellä, kun hän jakoi uuden tatuointinsa koko maailman nähtäväksi. Ehkäpä tämä toimii myös varoittavana esimerkkinä kaikille, jotka aikovat ottaa tatuoinnin. Kannattaa selvittää, mitä mikäkin symboli tarkoittaa.

”All done”. Erittäin hyvin sanottu…

Osallistu keskusteluun