Lähde:Youtube

LÄHDESeventeen

Poika pukeutui pieruksi Halloween -juhliin. Katso hauska kuva!

Halloween on lokakuun lopussa juhlittava juhla, joka on ehkä menettänyt oikean tarkoituksensa hieman. Sen sijaan, että sitä juhlittaisiin, kuten teemaan kuuluu, näemme keppostelijoita ja naamiaisasuja sekä -juhlia. 

Etenkin Yhdysvalloissa Halloween on suuri juhla, jota vietetään koko maassa. Tämä Kelttien aloittama juhla on muuttunut karkkia ja kepposia täynnä olevaksi juhlaksi. Naamiaisjuhlat ja hassuihin ja pelottaviin asuihin pukeutuminen on suosiossa niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa.


Lapsille Halloweenissa hauskinta on paitsi pukeutuminen, lisäksi makeiset. Tässä kuvassa oleva poika on selvästi saanut itse päättää, miksi hän pukeutuu. Voit vain kuvitella vanhempien hämmästyksen, kun he ovat kysyneet miksi hän haluaa pukeutua, ja vastauksena on ollut ”pieruksi”.

Siinä on ollut äidillä ja isällä miettimistä, että miten pieruasun saa tehtyä. He kuitenkin suoriutuivat tästä hienosti, nimittäin pojan tylliasu todellakin muistuttaa pierua. Vihreästä ja ruskeasta tyllistä tehty asu on melkoinen saavutus, ja lisäksi pojalla on mukana torvi, jolla ilmeisesti imitoidaan ilmavaivojen ääntä.

Katso hauska kuva alta!

Osallistu keskusteluun