Lähde:Youtube


Oliko älypuhelimia jo 400 vuotta sitten vai onko kyseessä aikamatkaaja?

Kummallinen kuva leviää somessa.

Moni ihminen uskoo siihen, että jossain vaiheessa matkustaminen ajassa taakse- ja eteenpäin tulee olemaan mahdollista. Varmasti on myös sellaisiakin ihmisiä, jotka uskovat aikamatkustamisen olevan mahdollista jo nyt.

Aihe selvästi kiehtoo monia, sillä siitä on tehty myös monia elokuvia, joista osa on noussut suureen suosioon ja niistä on tullut jopa klassikko elokuvia. Yksi tällainen on ehdottomasti Paluu tulevaisuuteen trilogia.


Hiljattain sosiaalisessa mediassa sekä uutissivustoilla on alkanut leviämään kuva maalauksesta, jossa uskotaan olevan aikamatkaaja. Kyseinen maalaus on herran nimeltä Umberto Romano luomus ja se on maalattu vuonna 1937. Maalauksen aiheena on Yhdysvalloissa sijaitsevan kaupungin Springfieldin perustaminen noin 400 vuotta sitten.

Maalauksessa sijaitsevalla eräällä miehellä on kädessään jotain, mikä muistuttaa hyvin paljon älypuhelinta. Kuva on saanut paljon hämmennystä aikaiseksi ja myös erilaiset teoreetikot uskomaan entistä enemmän aikamatkailun mahdollisuuksiin.

1. Kuka onkaan tämä aikamatkaaja?

2. Onko kyseessä perinteinen iPhone?

Osallistu keskusteluun