Floridalainen mies rikkoi automaatin – suuttui, kun se antoi hänelle liikaa rahaa.

Floridalainen mies pidätettiin hiljattain mielenkiintoisen rikoksen johdosta. Hän nimittäin rikkoin automaatin Wells Fargo pankissa, Yhdysvaltojen Floridassa. Ja syynä tähän oli se, että automaatti antoi miehelle liikaa rahaa..

Michael Joseph Oleksik pidätettiin kolme viikkoa kestäneen tutkimuksen seurauksena. Rikos tapahtui marraskuun 29 päivä Cocoassa. Turvakameran nauhalla nähdään, kuinka mies hakkasi automaatin ruutua niin kauan, että se meni pirstaleiksi.


Silminnäkijät kertoivat, että tämä 23-vuotias mies soitti hetken päästä pankkiin ja pahoitteli käyttäytymistään. Mies sanoi olleensa vihainen, sillä automaatti oli antanut tälle liikaa rahaa ja hän ei tiennyt, mitä tehdä. Tämän jälkeen hän pahoitteli automaatin rikkomista ja sanoi, että hänellä oli kiire. Pahoittelusta huolimatta Wells Fargo nosti syytteen ja mies pidätettiin.

 

Mies on nyt vapaalla jalalla oikeudenkäyntiin saakka maksettuaan takuun.

Onhan se ymmärrettävää, että kun kaikki ei mene oman mielen mukaan niin silloin hieman kiukuttaa, mutta kuinka monesti ihmiset suuttuvat siitä, kun se saavat liikaa rahaa? Onko edes olemassa sellaista käsitettä, kuin ”liika raha”?

Osallistu keskusteluun