Lähde:Youtube


Jokainen lakimies Utahissa sai tissiviestin – mikä moka!

Jos joku on joskus luullut, että lakimiesten työ on tylsää, nyt on aika ajatella uudelleen! Tällä kertaa lakimiehet kokivat melkoisen yllätykse avatessaan tavalliselta näyttäneet sähköpostiviestin. Oli mahtanut päivä piristyä monella!

Lakimiehet saavat päivittäin jatkuvasti sähköpostia. Sähköpostit liittyvät yleensä tavallisiin työtehtäviin asiakkailta ja mahdollisilta asiakkailta. Kaikki kuitenkin tietävät, että hämärillä otsikoilla varustettuja viestejä ei avata – mikä siis sai kaikki Utahin lakimiehet avaamaan tämän viestin?


Utahin jokaiselle lakimiehelle lähetettiin sähköpostiviesti, jonka otsikkona oli ”2018 Spring Convention Walk-Ins Welcome! Learn How!”. Kyseessä oli siis melko asiallinen, työtehtäviin liittyvä otsikko. Monet klikkasivat viestin auki, ja näkivät kauhistuksekseen (tai ilokseen) parin naisen rintoja. Toisin kuin alla olevassa kuvassa, rintoja ei tosin ollut sensuroitu.

Utah Stae Bar pahoitteli tätä tapausta ja he sanovat tutkivansa asiaa. Siinä riittääkin tutkittavaa! Melkoinen moka (tai uskomaton pila) siltä henkilöltä, joka tämän nyt sitten lähettikään. Taisi aprillipäivä tulla ajoissa tänä vuonna!

Osallistu keskusteluun