Lähde:Youtube


Arkansasissa pidätetyllä miehellä oli niin hauska nimi, että poliisit eivät uskoneet oikeaksi.

Poliisi joutuu päivittäisessä kanssakäynnissään kohtaamaan mitä hupsuimpia tapahtumia vaarallisten lisäksi. Hiljattain uutisoimme tiikeristä, jota poliisi piiritti 45 minuuttia, kunnes tajuttiin, että se oli vain pehmolelu. Tämä tilanne ei ole eivan yhtä intensiivinen, mutta varmasti sekin sai poliisien pään sekaisin.

Ei nimi miestä pilaa, jos ei mies nimeä, vai miten se meni? Olemme kaikki elämämme aikana kohdanneet hassuja nimiä, mutta tämä on jo jotain. Arkansasin poliisi pidätti hiljattain Shelby Mustang GT500 Millerin ajamisesta ilman ajokorttia. Miller, 29, pidätettiin poliisin toimesta ja vietiin putkaan iltapäivällä Baxter Countyssa 450 dollarin takuun kera. Kortitta ajamisen lisäksi Miller pidätettiin ajamisesta ilman turvavyötä eikä hänellä ollut todisteita vastuuvakuutuksistakaan.


Poliisi ei ollut ensialkuun uskoa miehen oikeaa nimeä. Tämä nimi viittaa nimittäin autoon, ja voimme vain kuvitella, miten tämä nimi on edes päässyt läpi. Suomessahan moinen nimi ei menisi läpi, mutta niinhän se on, että Amerikassa kaikki on mahdollista, vai mitä?

Osallistu keskusteluun