Lähde:Youtube


Vegaanikahvilalla 18 % miesvero – miehet maksavat enemmän!

Monissa maissa on tehty jo pitkän aikaa tutkimusta siitä, että kuinka paljon vähemmän naiset tienaavat kuin miehet. Siitä on ollut paljon puhetta ja kohua, mutta eipä asialle ole ainakaan vielä juuri mitään tehty.

Tämä australialainen vegaanikahvila on kuitenkin pannut tuulemaan, nimittäin he laskuttavat miehiltä miesveron, 18 %, joka perustuu siihen, että kahvilan omistaja haluaa tehdä sukupuolten eriarvoisuudesta vaikuttavan esimerkin.


The Handsome Her -kahvila sijaitsee Melbournessa. Kahvilan tuotteet maksavat naisille vähemmän, ja jos istumapaikat ovat tiukassa, niin miesten tulee luovuttaa paikkansa naisille.

Vegaanikahvila  on perustellut tätä sillä, että haluaa tasoittaa sukupuolten välistä kuilua. Tämä ei kuitenkaan ole saanut kovin hyvää vastaanottoa sosiaalisessa mediassa, jossa se on tyrmätty miehiä syrjivän käyttäytymisen takia. Kahvila onkin saanut melko huonot arvostelut Googlessa, mutta jos säännöt eivät miellytä, niin eipä sinne tarvitse mennä! Kahvilan omistaja sanoo, että tämä käyttäytymismalli on ollut toimessa jo pitkään, mutta he ovat vasta hiljattain alkaneet kerätä sillä huomiota maailmanlaajuisesti.

Onneksi Suomi kuuluu siihen kastiin, jossa miesten ja naisten väliset palkkaerot ovat kuitenkin melko pieniä. Mitä mieltä olisit tällaisesta Suomessa?

Osallistu keskusteluun