Lähde:Youtube


Väsynyt lehmä ja poika hävisivät maitokilpailussa – voittivat internetin!

15-vuotias poika nimeltään Mitchell Miner ja hänen lehmänsä Audri osallistuivat Iowa State Fairin lehmien maitokilpailuun. Kovasta vaivasta huolimatta he olivat kisassa viidensiä seitsemästä osallistujasta.

Kaksikko oli niin väsynyt kilpailusta, että he päättivät ottaa nokoset. Pojan isä päätti ottaa heistä kuvan. Kuva jaettiin sosiaalisessa mediassa kuvatekstillä: “Poikamme Mitchell ja hänen lehmänsä kilpailun jälkeen eilen.” Kuva meni viraaliksi ja seuraavana päivänä se oli saanut jo 15 000 tykkäystä.


“Kun lehmät viettävät paljon aikaa ihmisen kanssa, ne alkavat luottaa ihmiseen,” Laura Miner, pojan äiti sanoo. Hän ja hänen miehensä asuivat lapsena maatilalla, ja he haluavat omien lapsiensa kokevan saman. Perhe siis lainaa eläimiä kesäksi maatiloilta, jotta lapset saavat maatilakokemuksen.

“Opimme maatiloilla paljon,” Jeremy Miner, pojan isä, sanoo. Audri lehmä palaa kisakentille syyskuussa uudestaan. Toivottavasti silloin menee paremmin kuin viime kerralla! Tämä alla oleva kuva on mitä uskomattomin. Poika ja Audri ovat toden totta väsyneitä, ja niin suloinen näky.

Katso kuva alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun