Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

Kadonneet tekohampaat valotolpassa hämmästyttävät ihmisiä – eikä ihme

Löytäjä lienee hyvällä asialla, mutta…

Tavaroiden kadottaminen on tuskallista. Eri tavaroilla on omat arvonsa, kuten esimerkiksi puhelimella tai lompakolla, joissa on hyvin paljon tärkeitä asioita.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi on monia muitakin tärkeitä asioita, joita ei halua kadottaa. Mitä nuo asiat sitten ovatkaan, riippuu yleensä ihmisestä.


17 000 asukkaan merenrantakaupungissa Skegnessissä on hiljattain ihmetelty valotolpassa olevia tekohampaita. Englannissa sijaitsevassa kaupungissa kaupungin asukas tai turisti on onnistunut hävittämään tekohampaansa. Toistaiseksi tuntematon henkilö on löytänyt hampaat maasta ja päättänyt olla avulias, mutta hieman kauhuelokuvamaisella tavalla.

Tekohampaat on sujautettu läpinäkyvän muovipussin sisään ja teipattu pylvääseen kiinni. Saatteena pussissa on lyhyt ja ytimekäs kysymysmerkillä varustettu teksti ”Have you lost your teeth?” eli ”oletko kadottanut hampaasi?”.

Hampaiden omistaja ei selvästikään ole kiinnostunut hampaidensa kunnosta, sillä hänellä on tekohampaat, jotka ovat myös varsin huonossa kunnossa, koska niistä puuttuu hampaita.

Toistaiseksi hampaiden omistajaa ei ole löytynyt, vaikka ilmoitusta on jaettu varsin ahkerasti sosiaalisessa mediassa sen outouden, pelottavuuden ja huvittavuuden vuoksi.

Osallistu keskusteluun