Lähde:Youtube

LÄHDEInquisitr

Nainen on käyttänyt kymmeniä tuhansia näyttääkseen seksinukelta – katso ennen ja jälkeen kuvat!

Monet naiset etenkin Hollywoodissa, mutta myös muualla, turvautuvat plastiikkakirurgiaan, jotta he saavat haluamansa ulkomuodon. Monet julkkikset kuitenkin kieltävät koskaan menneensä veitsen alle, vaikka muutos olisikin aivan täysin ilmiselvää kenelle tahansa. Tällä kertaa näemme feikeistä feikeimmän – Victoria Wildin.

Victoria Wild on ranskalainen malli, joka halusi jo teini-iässä muuttaa ulkonäkönsä seksinukeksi. Hän alkoi säästää rahaa mallin töillään ja saikin maksettua itselleen ensimmäisen rintojen suurennusleikkauksen 25-vuotiaana. Tämän jälkeen hänen rikas poikaystävänsä on maksanut kaksi muuta rintaleikkausta, jotka toivat hänen rintansa G-kuppikokoon.


Tämän lisäksi hänellä on Botoxia kasvoissaan ja peppukin on tainnut saada suurennusta. Victoria hiljattain julkaisi Twitterissä ennen ja jälkeen kuvat, jotka ovat saaneet monet haukkomaan henkeään. ”Miten kukaan näin kaunis on halunnut muuttaa ulkonäkönsä näin feikiksi?”, kysellään Twitterissä.

Toiset kuitenkin sanovat Victorian olevan paljon kauniimpi nyt. Victoria on käyttänyt kymmeniä tuhansia omaan plastiikkakirurgiaansa, sekä omasta että poikaystävänsä kukkarosta.

Katso huimat kuvat alta ja jaa kavereille!

Ennen…

 

… ja jälkeen!

Osallistu keskusteluun