Lähde:Youtube

KAUTTAUPI

Mies sai lompakkonsa takaisin 47 vuoden jälkeen – uskomaton tuuri

Löytäjä otti yhteyttä – olisi jäänyt tekemättä monelta!

Lompakko on ehdottomasti yksi asioista, joita kukaan ei missään nimessä halua elämässään hävittää. Se pitää sisällään useita tärkeitä asioita, kuten maksukortteja, henkilöpapereita sekä tietenkin rahaa.

Kaikki edellä mainittu on onneksi korvattavissa, mutta niitä ei siltikään halua kenenkään tuntemattoman käsiin. Vanhojen korttien kuolettaminen ja uusien hankkiminen on aina työn takana. Lisäksi käteismenetyksiä saa hyvin harvoin mitenkään korvattua.


New Jerseystä kotoisin oleva 78-vuotias Dennis Helmer koki hiljattain melkoisen yllätyksen, kun hän sai puhelinsoiton mieheltä nimeltä Don Williams.

Williams kertoi, että oli löytänyt Helmerin lompakon. Helmer puolestaan kertoo, että oli menettänyt sen 47 vuotta sitten, kun varkaat olivat iskeneet hänen vanhempiensa asuntoon.

Williams kertoo, että lompakko oli löytynyt Bellmawrissa sijaitsevassa Williamsin kodista. Heidän asunnossaan on menossa täydellinen remontti ja lompakko oli tullut remonttimiehiä vastaan.

Lompakossa oli yhä pääosin samoja kortteja ja kuitteja, mitä siellä oli silloin, kun se varastettiin. Vaikka lompakon löytyminen ei Helmeriä ainakaan rahallisesti hyöydyttänyt, oli se silti varsin piristävä ja omalaatuinen tapaus.

Osallistu keskusteluun