Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

13 vuotta kateissa ollut sormus löytyi omalaatuisella tavalla

Pääasia, että sormus löytyi!

Ihmisillä on monia asioita, joita he eivät missään nimessä halua hävittää. Vihkisormus on ehdottomasti yksi sellaisista ja monien kohdalla vielä tärkeimmästä päästä.

84-vuotias Mary Grams koki 13 vuotta sitten ikävän tapauksen, kun hän onnistui hävittämään vihkisormuksensa. Vuonna 2004 sattunut tapaus sai Gramsin ostamaan välittömästi uuden sormuksen, jottei hänen miehensä Norman olisi huomannut sormuksen kadottamista. Grams kertoo, ettei tiedä, miten hänen miehensä olisi reagoinut sormuksen katoamiseen.


Hän uskoo kadottaneensa sormuksen repiessään rikkaruohoja kasvimaalla. Tämä viikko toi kuitenkin mukanaan Gramsille varsin odottamattoman yllätyksen, kun hänen tyttärensä löysi sormuksen 13 vuoden jälkeen. Sormus löytyi samaiselta kasvimaalta, joka on Gramsin suvun omistuksessa. Itse sormus oli päätynyt kiinni porkkanan keskelle, kun porkkana oli kasvanut sen läpi.

Kun Grams näki porkkanassa olevan sormuksen, hän tunnisti sen välittömästi omakseen. Ennen vuotta 2004 hän oli pitänyt sitä sormessaan vuodesta 1951 lähtien.

Grams kertoo alkavansa käyttää sormusta heti uudelleen, sillä se on hänelle vielä sopivan kokoinen.

Osallistu keskusteluun