Lähde:Youtube


Mies haastaa vanhempansa oikeuteen – ”En pyytänyt syntyä!”

Maailmassa tapahtuu kummallisia asioita joka päivä, mutta tämä on eittämättä yksi kummallisimmista ikinä. Eräs mies nimittäin on päättänyt haastaa vanhempansa oikeuteen siksi, että hän ”ei pyytänyt syntyä.” Eikä tämä siis ole mikään teini-ikäisen itkupotkuraivari.

27-vuotias Raphael Samuel, joka on kotoisin Mumbaista, on päättänyt haastaa vanhempansa oikeuteen siksi, että hän ei pyytänyt syntyä. Raphael on antinatalisti eli hän on sitä mieltä, että ihmisten pitäisi lopettaa lisääntyminen siksi, että maailmassa on niin paljon surua ja kärsimystä.


Hän kysyy Facebook -sivuillaan ”miksi minun pitäisi tehdä töitä?” ja miettii, että kuinka reilua on syntyä, kun maailmassa on kaikki huonosti. Raphaelin äiti tosi tukee poikaansa huvittuneena ja sanoo, että pojalla on paljon pokkaa haastaa oikeuteen vanhemmat, jotka ovat molemmat lakimiehiä.

Hän myös sanoo, että jos Raphael pystyy jotenkin todistamaan, että hän olisi voinut pyytää poikansa suostumusta ennen syntymistään, hän ottaa kaiken vastuun itse niskoilleen ja myöntää häviönsä.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun