Lähde:Youtube


Poliisit piirittivät tiikeriä 45 minuuttia – kunnes he tajusivat sen olevan pehmoeläin.

Poliisit joutuvat kohtaamaan välillä hyvin mielenkiintoisia tilanteita tavallisen päivänsä aikana. Usein tilanteet ovat vaarallisia ja vaativat poliisilta varovaista lähestymistapaa. Tällä kertaa vastassa ei kuitenkaan ollut mitään vaarallista.

Skotlannin poliisi sai epäilyttävän puhelun maatilan omistajalta, joka kertoi heille, että hän näki suuren kissaeläimen maallaan. Poliisin tavoitteena on hoitaa tilanne kuin tilanne tavalla, joka suojelee sekä siviilejä, että poliisimiehiä. Tällä kertaa poliisi vastasi tilanteeseen juuri sillä tavalla.


Poliisi tuli paikalle ja huomasi kissaeläimen näyttään epäilyttävästi tiikeriltä. He soittivat paikalliseen eläintarhaan tiedustellakseen, josko heiltä olisi karannut tiikeri. Poliisit piirittivät tiikeriä kokonaisen 45 minuuttia, ennen kuin he tajusivat, että kyseessä oli vain suuri pehmoeläin. Tällä kertaa onneksi tilanne oli vain hyvin hauska, ja poliisit sekä koko internetti saivat tästä vain hyvät naurut. Mutta poliisi hoiti tilanteen joka tapauksessa hienosti ja he saivat siitä varmasti hyvää harjoitusta mahdollisen oikean kissaeläimen tapaamisen varalta.

Tästä on levinnyt paljon vitsejä ja huumoria sekä netissä, että paikan päällä.

Osallistu keskusteluun