Lähde:Youtube


12-vuotias poika varasti äidin luottokortin ja lensi Balille!

Lapset voivat olla hyvinkin kekseliäitä ja heillä ei tosiaan ole mielikuvituksesta pulaa. He lähtevät joka päivä omille seikkailuilleen ihan vain omassa huoneessaan tai vaikka olohuoneen matolla. Mutta tämä 12-vuotias lähti seikkailulle ihan oikeasti.

Kaikki vanhemmat tietävät, etteivät lapset useinkaan halua kuulla sanaa ”ei”. Emma, 12-vuotiaan pojan äiti, sanoo, että hänen poikansa ei tosiaan halua kuulla kielteistä sanaa. Eräänä päivänä tämä Sydneystä kotoisin oleva poika teki jotain anteeksiantamatonta äitinsä kanssa tappelun jälkeen.


Poika varasti äitinsä luottokortin ja osti lennot Sydneystä Balille, Indonesiaan. Hän etsi lentoyhtiön, joka antoi 12-vuotiaiden matkustaa yksin. Sitten hän kertoi äidilleen lähtevänsä kouluun ja hän ajoi pienen moposkootterinsa lentokentälle. Poika lensi ensin Sydneystä Perthiin ja sitten Balille. Hän kirjoittautui Four Seasons -hotelliin sanomalla, että hän odottaa vanhempaa siskoaan saapuvaksi pian.

Äidillä ei ollut tietoa pojan matkasta ennen kuin koulu soitti ja kertoi, ettei poika ollut tullut kouluun. Kun Emma vihdoin sai selville, missä poika oli, hän lensi itse Balille hakemaan pojan kotiin. Melkoista törttöilyä!

Osallistu keskusteluun