Lähde:Youtube


Christina Aguilera kuvauksissa ensimmäistä kertaa 20 vuoteen ilman meikkiä – emme ole tunnistaa häntä!

Meikki on artistien ja viihdyttäjien kesken normaalia joka päiväistä elämää. Meikkiä tarvitaan lavalla ja kuvauksissa tekemään esiintyjän kasvoista virheettömät. Meikillä artisti voi myös helposti korostaa omaa sisäistä taiteilijaansa. Harvat taiteilijat uskaltavat kuitenkaan olla julkisesti ilman meikkiä.

Ensimmäinen ilman meikkiä ulos uskaltautunut artisti oli Alicia Keys, joka kyllästyi meikin pitämiseen ja päätti alkaa esiintyä ilman. Tai ainakin lähestulkoon kokonaan ilman. Seuraavana näimme Demi Lovaton ottavan kokonaan meikkinsä pois musiikkivideossaan Voguelle. Tällä kertaa Christina Aguilera uskaltautui samaan temppuun.


Christina on nähty lavalla viimeisen 20 vuoden ajan hyvin vahvalla meikillä ja mielenkiintoisilla hiustyyleillä varustettuna. Christina itse sanoo olevansa artisti, joka rakastaa meikkiä ja luomista. Nyt hän on kuitenkin tehnyt kuvauksen Paper Magazinen kanssa, jossa hän oli ilman meikkiä. Näistä kuvista emme ole tunnistaa Christinaa! Hän näyttää kauniilta ilman meikkiäkin, ja on vaikea uskoa, miksi nainen haluaisi piilottaa luonnollisen kauneutensa suuren pakkelimäärän alle.

Katso kuvat alta ja jaa kavereille!

Tavallinen Christina…

…Christina ilman meikkiä!

Osallistu keskusteluun