Olemme nähneet muutamia taiteilijoita, jotka ovat maalanneet uskomattomia 3D-maalauksia, jotka näyttävät aivan valokuvilta. Hyvin harvat taiteilijat pystyvät luomaan tällaisia uskomattomia tuotoksia, mutta tämä japanilainen taiteilija taitaa olla yksi parhaista tähän mennessä!

Kei Mieno on 33-vuotias japanilainen taiteilija Hiroshimasta, joka on maalannut ammatikseen jo yli 10 vuotta. Monet, jotka ovat tuottaneet taidetta 10 vuotta, eivät silti yletä tällaiselle uskomattomalle tasolle taiteilijana. Mutta Kei on todellakin jotain aivan muuta!


Kei Twiittasi hiljattain kuvan joessa makaavasta naisesta, jonka hän oli maalannut. Kun seuraajat tajusivat, että kuva oli maalaus, eikä valokuva, se sai yli 46 000 jakoa ja 130 000 tykkäystä. Tämä maalaus on todellakin niin tarkka ja yksityiskohtainen, että sen sekoittaa helposti valokuvaan.

Tätä taiteilijaa on todellakin siunattu mitä uskomattomimmalla lahjalla, sillä harvat taiteiliat pääsevät tähän pisteeseen elämässään, vaikka he kuinka pitkään opettelisivat. Kei on tosiaan tuonut taiteeseen aivan uuden tason!

Katso alla olevasta kuvasarjasta uskomattomat kuvat ja jaa kavereille!

#1.


Nämä maalaukset näyttävät aivan valokuvilta – katso upeat kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun