Rakkaus on tehty pienistä asioista, joista kasvaa suuri ja tärkeä virta. Rakkaus ei ole pelkästään intohimoa ja hauskanpitoa. Se on myös pieniä asioita, kuten halauksia, suukkoja, rentoutumista ja toisen auttamista. Tässä kuvasarjassa on kuvitettu rakkaus niin hienosti, että voimme suorastaan tuntea sen.

Korealainen Seoulista kotoisin oleva Yang Se Eun, eli Zipcy -nimimerkillä tunnettava taiteilija, on luonut niin uskomattomia kuvia rakkaudesta ja intiimiydestä, että emme voi kuin hämmästellä tätä uskomatonta taitoa. Tämä saa hymyn sinunkin huulillesi ihan takuuvarmasti!


Jo 4-vuotiaana hän alkoi piirtää samalla, kun hän katsoi televisiota. Nainen käyttää apunaan Photoshopia piirtäessään näitä hienoja kuvia. Hän sanoo, että koska hänen aikataulunsa on tiukka, yhden kuvan piirtämisessä menee 1-2 päivää. Helpoin asia piirtää ovat kasvot ja vaikein silmät, sillä hän haluaa kuvittaa silmät, jotka ovat täyttä rakkautta. Joskus kuvan piirtämisessä saattaa mennä jopa viikko, jos nainen ei ole tyytyväinen luomukseensa.

Katso uskomaton kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Korealainen taiteilija kuvittaa rakkauden niin hienosti, että tunnemme sen katsoessamme kuvia!

Christa -

Osallistu keskusteluun