Lähde:Youtube


Queen Mary, karmaiseva kummituslaiva – vuokraa nyt kuuluisaa hyttiä B340

Jokainen meistä on kuullut Titanicin surullisen ja kuuluisan tarinan. Mutta kuinka moni on kuullut Queen Marystä? Tämän laivan sanotaan olevan kummitelluin laiva koko Yhdysvalloissa, ja sen historia onkin täynnä kuolemia. Tässä on sitä jotain pelkäämättömille matkaajille!

Queen Mary on ollut parkattuna Long Beachin satamassa jo 51 vuotta, eikä sitä ole tarkoitus viedä vesille. Se kuitenkin alkaa vuokrata kaikista pelottavinta hyttiään, B340, perjantaina 30 päivä tätä kuuta. B340 on tuttu jopa televisiosarjoista, joissa tutkitaan paranormaalia toimintaa.


Tätä huonetta ei ole vuokrattu vierailijoille 1980-luvun jälkeen, sillä siellä kummittelee. Kuningatar Mary kuoli huoneessa vuonna 1967 viimeisen matkansa jälkeen, eikä hänen sielunsa ole ilmeisesti poistunut. Huoneessa yöpyneet vierailijat ovat nähneet tumman hahmon sängyn vieressä, heiltä on vedetty peitto pois yön aikana ja valot ja vesihanat menevät päälle itsekseen. Nyt huonetta saa vuokrata $499 hintaan per yö.

Jos tähän ei ole varaa, niin ei hätää, sillä muuallakin laivalla kummittelee. Laivalla on koettu yhteensä 50 kuolemaa, ja monet niistä tapahtuivat ensimmäisen luokan uima-altaalla. Altaalla on nähty 30-luvun uimapukuihin pukeutuneita naisia, märkiä jalanjälkiä ja jopa tyttö, joka halasi nallekarhuaan.

Uskaltaisitko yöpyä?

Osallistu keskusteluun