Lähde:Youtube


Naisen henkistä tukieläintä, riikinkukkoa, ei päästetty lennolle – se sai Instagramin kohisemaan!

Henkiset tukieläimet ovat etenkin Yhdysvalloissa erittäin yleisiä. Nämä eläimet ovat lääkärin tai psykologin suosittelemia elämiä, jotka voivat auttaa ihmisiä stressaavissa tilanteissa, kuten lennolla. Nämä ESA -eläimet saavat tulla ihmisten kanssa lain mukaan minne vain, jopa lentokoneeseen tai ruokakauppaan.

Yleensä nämä eläimet ovat koiria tai kissoja, mutta hyvin harvoin kuitenkaan lintuja. Eräs nainen yritti tuoda henkisen tukieläimensä, Dexter -nimisen riikinkukon lennolle Los Angelesista New Jerseyn Newarkiin, ja se ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.


Ventiko -niminen taiteilija ei saanut tuoda Dexteriä lennolle, ja eihän se loppujen lopuksi ole ihme. Kuinka moni haluaa istua riikinkukon vieressä 5-7 tuntisen lennon ajan? Ventiko taisteli Dexterin puolesta 6 tuntia yrittäen saada Dexterin mukaan lennolle, mutta turhaan. Ventiko siis päivitti Instagramiin tapahtuman kertoen, että he ajavat Dexterin kanssa autolla Kaliforniasta New Jerseyyn.

Ihmisten reaktiot Instagramissa jakautuivat kahteen ryhmään. Toiset sanoivat, että he istuisivat mieluummin riikinkukon kuin koiran vieressä, kun taas toiset eivät mistään hinnasta haluaisi vierustoverikseen riikinkukkoa.

Mitä mieltä sinä olet?

Osallistu keskusteluun