Lähde:Youtube


Lento teki hätälaskun – matkustaja haisi niin pahalle, että toiset oksentelivat!

Jokin aika sitten luimme Transavian lennosta, joka lensi Dubaista Amsterdamiin, mutta joutui tekemään hätälaskun Wienissä, koska eräs matkustajista ei voinut lopettaa piereskelemistä. Tällä kertaa toinen haisuli eksyi Transavian lennolle.

Tällä kertaa Transavian lento Amsterdamista Kanarian Saarille jouduttiin pysäyttämään ja lento laskeutui Portugaliin, sillä eräs matkustajista haisi niin pahalle, että muut matkustajat oksentelivat. Eräs belgialainen mies kertoo, että matkustaja haisi siltä, kuin hän ei olisi kylpenyt viikkokausiin. Toiset matkustajat alkoivat oksennella ja pyörtyillä, sillä miehen haju oli niin vahva ja kuvottava.


Lentoyhtiö laskeutui virallisesti ”terveyssyistä”, ja lääkärit Portugalin lentokentällä tosiaan saattoivatkin miehen ulos koneesta ja kentälle. Ennen miehen poistamista lentokoneen henkilökunta yritti lukita miehen vessaan siksi aikaa, kunnes he laskeutuivat.

Transavialla on ollut siis melkoisen rankka vuosi haisevien matkustajien suhteen. Toivottavasti lentiyhtiön arvo ei kovasti kärsi näistä haisevista matkustajista. Varmaa on kuitenkin se, että monet varmasti välttelevät tulevaisuudessa tätä lentoyhtiötä. Hyi sentään!

Osallistu keskusteluun