Lähde:Youtube


Lentokone teki kirjaimellisen hätälaskun – matkustajien piti päästä vessaan.

Lentomatkustaminen ei aina ole sitä kaikista mukavinta puuhaa. Lentokoneessa on hieman ahdasta, vessaan saa lähestulkoon peruuttaa ja kylmäkin tuppaa olemaan. Mutta entäs sitten, kun joudut pidättämään vessahätää reilu 5 tuntia?

Kun pissattaa niin silloin pissattaa. Viime lauantaina Deltan lento New Yorkin JFK:n lentokentältä Seattleen joutui tekemään kirjaimellisen hätälaskun. New York sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla, kun taas Seattle maan toisella puolella, noin 5-6 tunnin lentomatkan päässä. Tämän lennon vessat olivat kuitenkin jostain syystä täyttyneet, eikä matkustajien annettu käyttää vessaa.


Matkustajat kuitenkin alkoivat valittaa, sillä heidän piti todellakin päästä vessaan pahasti. Kone lensi lähellä Kanadan rajaa, kun se joutui tekemään hätälaskun Montanan Billingsiin, joka oli muutaman sadan mailin päässä. Lentokone laskeutui kentälle ja lentoasemalla matkustajat autettiin pikaisesti tarpeilleen samalla, kun kone korjautti vessansa ja tankkasi matkaa varten.

Onneksi matkustajat pääsivät vessaan, vaikka siitä taisikin tulla tunnin-parin lisä matkaan. Nyt Delta taitaa muistaa tarkistaa vessat jatkossa ennen lennon alkua!

Osallistu keskusteluun