Lähde:Youtube


Maailman kallein konjakkishotti – yli 10 000 puntaa!

Maailmassa on hyvin paljon kalliita alkoholijuomia. Monet julkkiksetkin ostelevat surutta tuhansia dollareita maksavia pulloja ja käyttävät rahaa kalliisiin shotteihin. Mutta vielä edes Kanye West ei ole onnistunut rikkomaan maailmanennätystä kalleimman konjakin ostamisessa.

Hiljattain Lontoossa sijaitseva Hyde Kensington teki historiaa myymällä maailman kalleimman shotin. Tämä 40 millilitran Rome de Bellegrage maksoi yli 10 000 Englannin puntaa. Syy, miksi tämä drinkki on niin kallis, on se, että pullon sanotaan olevan ensimmäinen sekoitus kyseistä konjakkia. Pullo on vuodelta 1858 ja se löydettiin vuonna 2004 sen luojan, Jean Filleauxin kellarista.


Tämän drinkin osti neiti McGroarty, joka omistaa Intiassa olevan voimalaitoksen. Hän sanoi baarimikolle, että elämä on uusien asioiden kokeilemista. Kun drinkki kaadettiin hänen lasiinsa, hän piti pienen puheen ja alkoi pyöritellä konjakkia lasissaan. Tämän oston todistajana oli Guinness World Records, ja nainen saikin nimensä ennätysten kirjaan.

Tämä konjakki varmasti maistui yhtä hyvältä, kuin mikä sen hintakin oli! Olisitko sinä valmis maksamaan näin paljon shotista?

Osallistu keskusteluun