Lähde:Youtube


Jengi raahasi poliisin metsään tappaakseen hänet – ihmeellinen koira pelasti hänet!

Koiran on ihmisen paras ystävä, ja hyvästä syystäkin. Ne ovat lojaaleja, rohkeita ja rakastavat omia isäntiään täydestä sydämestään. Ne ovat myös aina valmiita auttamaan ja paikalla silloin, kun niitä tarvitaan. Tällä kertaa tapaamme koiran nimeltä Lucas, joka on todellinen sankari.

Muutama vuosi sitten Yhdysvaltojen Mississippin osavaltiossa poliisi nimeltään Todd Frazier koki pelottavan kokemuksen. Eräs jengi yllätti hänet ja raahasi hänet metsään, jossa he uhkasivat tappaa hänet. Jengi pahoinpiteli Toddia, mutta Todd sai painettua kuin ihmeen kaupalla oman autonsa ovet auki.


Autosta singahti poliisin apuun hänen uskollinen koiransa, Lucas. Todd sanoo, ettei voinut nähdä Lucasin tappelua jengin kanssa, mutta hän kuuli Lucasin juoksevan luokseen ja murisevan kuin susi konsanaan. Lopulta jengi lähti karkuun ja Todd sekä Lucas saivat apua.

Lucas kärsi murtuneista hampaista ja nivelongelmista sekä muista pienistä haavoista. Onneksi Lucas ja Todd paranivat molemmat, ja kaupungin poliisi myönsi Lucasille sankarimaininna.

Jaa tämä ihana sydäntälämmittävä tarina kavereille!

Osallistu keskusteluun