Lähde:Youtube


Mikä on ollut hurjin treffikokemuksesi? Tämä tarina vie voiton!

Redditin käyttäjiltä kysyttiin kysymys: mikä on ollut kamalin ”kiva jätkä” -kokemuksesi? Tämä tarina vei voiton!

Eräs Redditin käyttäjä kirjoittaa näin:


”Olin illallisella naisystäväni kanssa ravintolassa, kun todistin kiusallista tilannetta. Tiedätte varmaan sen sanonnan, että ”kaikki naiset haluavat hänet ja kaikki miehet haluavat olla hänen kengissään”? Tapasin tällaisen miehen.

Huomasin naisen treffeillä miehen kanssa, joka kohteli naista erittäin tylysti. Naisella oli selvästi huono olla, joten hän hotki alkupalansa, johon mies kommentoi sanomalla ”no, ainakin tiedän että nielet”, johon nainen vastasi, ettei se ollut asiallista, ja punastui. Sitten mies sanoi, että naisen ei tulisi olla niin herkkä, ja että hän olisi saanut tämän selville muutaman tunnin päästä kuitenkin.

Nainen vastasi hiljaa jotain, johon mies sanoo, että ”kultaseni, hain sinut, joten tiedän, missä asut.” Nainen valahti kalpeaksi. En ole sellaista tyyppiä, joka puuttuu asioihin, mutta en voinut katsella sivusta, joten nousin tuolistani. Sitten tunsin käden olallani, ja noin 50-vuotias mies sanoo, että ”minä hoidan tämän.”

Mies ottaa tyhjän tuolin ja vie sen pariskunnan luo istuen sille ja väläyttäen poliisin kilpeään. Poliisi sanoo miehelle, että oli viettämässä hiljaista illallista tyttärensä kanssa, kun kuuli tämän uhkailevan deittiään, ja vaati selitystä. Mies mumisi.

Poliisi sanoo, että on aikeissa soittaa muutamalle ystävälleen, että tulisivat hakemaan miehen talteen, johon mies taas mumisee. Poliisi vastaa näin:

”Se keskeyttäisi kuitenkin kaikkien illan. Joten tehdään näin: sinä annat minulle henkkarisi, menet maksamaan koko laskun, etkä ole enää ikiä yhteydessä tähän nuoreen neitiin. Tai voimme tietysti toteuttaa ensimmäisen vaihtoehdon.”

Mies kiirehti antamaan henkkarinsa poliisille ja livahti maksamaan. Poliisi pyysi anteeksi naiselta ja kutsui hänet viettämään loppuillan hänen perheensä kanssa, ja tarjosi tälle vielä kyydin kotiin.

Nainen vaikutti helpottuneelta ja hyväksyi kutsun. Tämä mies on oikeasti sankarini!”

Osallistu keskusteluun