Lähde:Youtube


Rohkeaa koiraa ammuttiin sen suojellessa 16-vuotiasta omistajaansa – mikä sankari!

Koira on ihmisen paras ystävä, se on todistettu jo monen monta kertaa. Olemme kuullee jo monista sankarikoirista, jotka ovat pelastaneet omistajiensa hengen. Ja tässä tulee uusi sydäntä lämmittävä tapaus – Rex.

Helmikuun 21. päivänä Yhdysvaltojen Des Moinessa, Javier Mercado, 16-vuotias poika, oli yksin kotona. Hänen seuranaan oli vain Rex – hänen saksanpaimenkoiransa. Hän oli talonsa yläkerrassa nähdessään pihallaan auton, jota ei tunnistanut. Sitten hän kuuli särkyvän lasin äänen, kun murtovarkaat murtautuivat sisään.


Javier piiloutui komeroon ja soitti hätänumeroon, mutta Rex säntäsi alakertaan. Javier kuuli alakerrasta ”Tapa koira, se puri minua!”, jonka jälkeen Rex juoksi yläkertaan verisenä. Murtovarkaat tulivat Rexin perässä ylakertaan, jolloin Rex kokosi viimeiset voimansa ja hyökkäsi aseistettujen varkaiden kimppuun. Koiraa ammuttiin 4 kertaa.

Javier piileskeli tunnin komerossa ennen kuin hän uskaltautui ulos. Rex pääsi onneksi hoitoon ja on elossa, mutta sen haavat olivat hyvin vakavia. Perhe ei ollut varma, olisiko heillä varaa sankarikoiran pelastamiseen. Perhe aloitti siis joukkorahoituskampanjan, jonka tavoitteena oli 10 000 dollaria. Muutamassa päivässä he keräsivät yhteensä yli 60 000 dollaria! Rex on toipunut ensimmäisestä leikkauksestaan ja tulevaisuus näyttää hyvältä.

Osallistu keskusteluun