Lähde:Youtube


Nyt se tapahtui – koira sai kiinni häntänsä! Se ei tiedä, mitä tehdä seuraavaksi!

Jokaisella koiralla on elämässään yksi missio: napata oma häntä kiinni. Hyvin harvat koirat kuitenkaan onnistuvat tässä toimenpiteessä. Yleensä häntä on niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Häntä seuraa koiraa joka paikkaan, heiluen ja hyppien.

Tällä kertaa eräs onnekas ja taitava koira kuitenkin sai kiinni häntänsä. Nyt se voi kertoa kaikille kavereilleen, millaista oli vihdoinkin napata se oma häntä. Monet koirat juoksevat ympyrä hirveällä vauhdilla yrittäen saada oman hännän kiinni, mutta vain harvoin onnistuen siinä.


Tässä näemme Levi -nimisen koiran, jolla kävi melkoinen mäihä. Eräänä päivänä häntäänsä jahdattuaan, se sai vihdoin kiinni hännästään. Levin omistaja Tyson kertoo, että se istui samassa asennossa noin minuutin verran, pitäen kiinni hännästään hyvin ylpeänä. Hän sanoo, että Levi näytti aivan siltä, kuin se olisi sanonut ”katso, isä, sain kiinni häntäni!”

Kun Levi vihdoin päästi irti hännästään, se tujoitti häntäänsä vielä jonkin aikaa aivan ihmeissään. Sitten se hyppäsi alas sohvalta ja kohti uusia jännittäviä seikkailuita.

Osallistu keskusteluun