Lähde:Youtube


Varas sai ”nerokkaan” idean – maalasi kasvonsa vihreäksi

Ja mitenhän siinä sitten kuitenkin kävi?

Varkaita on niin sanotusti moneen eri junaan, mutta heillä kaikilla on ainakin yksi ja sama päämäärä. He nimittäin eivät halua jäädä kiinni tekemistään rötöksistä.

Muun muassa tästä syystä varkaat yleensä peittävät kasvonsa jotenkin, jotta heitä olisi huomattavasti vaikeampi tunnistaa. Näin teki myös 23-vuotias venäläinen varas Krasnodarista, joka päätti turvautua vihreään maaliin maalaamalla omat kasvonsa vihreiksi.


Kasvonsa vihreäksi maalannut varas varasti naisen käsilaukun paikalliselta juna-asemalta. Kun nainen huomasi, että hänen käsilaukkunsa oli varastettu maasta, hän otti yhteyttä poliisiin, joka alkoi tutkimaan tapausta.

Poliisien saavuttua paikalle, he kyselivät sivullisilta olivatko he nähneet mitään outoa. Osa ihmisistä kertoivat nähneensä miehen, jonka kasvot olivat maalattu vihreiksi. Sanomattakin on selvää, että kyseisiä tunnusmerkkejä vastaava henkilö on helppo löytää.

Näin myös kävi, sillä mies tavoitettiin niin pian, ettei hän ollut ehtinyt edes hylkäämään varastamaansa käsilaukkua. Naisen onneksi hänen käsilaukustaan ei oltu vielä ehditty varastamaan mitään.

Osallistu keskusteluun