Lähde:Youtube


Uusi kynsimuoti? Hampaat kynsinä?

Olemmem viime aikoina nähneet jos jonkinlaista kynsimuotia ympäri maailmaa. Jokin aika sitten näimme esimerkiksi kasvokynnet hiuksien kera, höyhenillä varustetut kynnet sekä vaginakynnet. Mitä muuta voi vielä muka olla olemassa?

Taide ei katso paikkaa eikä aikaa ilmeisesti. Taidetta voimme nähdä niin kahvissa, kaduilla kuin kynsissäkin. Kynsien laittamisessa voi käyttää omaa mielikuvitusta, mutta voisi silti sanoa, että johonkin se raja on kuitenkin vedettävä.


Näemme tällä kertaa tutun itänaapurimme ihmeitä. Venäjällä sijaitseva kynsisalonkin Nail Sunny on tuttu hurjista kynsisuunnitelmistaan. Tällä kertaa he ovat keksineet laittaa hampaita kynsiin. Tämä suunnittelu tehdään akryyleillä, ja lopputuloksen näet alla olevasta kuvasta.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa kummallinen suunnittelu tämän salongin osalta, nimittäin he ovat tehneet muun muassa naisen vartalolla varustettuja kynsiä, kristallikynsiä ja jopa nenäkynsiä.

Kuka haluaisi kynsiinsä hampaat, vaginan tai nenän? Nyt joku roti. Ihan kaikkialle ei tarvitse sitä yliluovuutta kuitenkaan tunkea. Vai mitä mieltä olet? Jaa kavereille!

Hampaat…

…tissit…

… vai nenä?

Osallistu keskusteluun