Lähde:Youtube


Dinosauruskakku häihin – jestas mikä luomus!

Kun ajatellaan hääkakkua, niin yleensä mietitään moneen kerrokseen kasattua valkoista a kaunista hääkakkua. Mutta kuka sanoo, ettei hääkakun kanssa voisi olla kekseliäs? Tällä kertaa tapaamme pariskunnan, joka haluaa häihinsä dinosauruskakun. Ja kyllä, kyseessä ovat ihan oikeat häät, eivätkä pikkulasten leikkihäät.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka hääpari tapaa kakkumestarin kertoakseen hänelle hääkakkusuunnitelmista. Aluksi tarkoituksena oli tehdä tavallinen kakku, kun morsian yhtäkkiä juoksee mestarin jälkeen ja sanoo haluavansa yllättää miehensä. Heidän häänsä järjestetään museossa, joten naisen mielestä dinosauruskakku olisi erittäin loistava idea. Kakkumestari tästä vasta innostuikin ja homma lähti käyntiin.


On mahtavaa katsella näitä leipureita työssään. Kakun tekemiseen kului todellakin tunti jos toinenkin, mutta siitä tuli epäilemättä dinosauruksen näköinen! Tässä käytettiin paljon mielikuvitusta ja luovuutta. Voimme vain kuvitella, miltä koko homma näytti häiden ollessa täydessä vauhdissa.

Tällaisen kakun leipomiseen tarvitaan jo melkoista taitoa! Onnistuisiko sinulta?

Katso upea video kakusta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun