Lähde:Youtube


Tällä newyorkilaisella naisella on pakkomielle siniseen – kaikki on sinistä!

Jokaisella meistä on varmasti oma lempiväri. Toiset pitävät vihreästä, toiset punaisesta… ja toiset sinisestä. Tämä New Yorkissa asuva nainen rakastaa sinistä. Se taitaa olla jopa aliarviointia, nimittäin tällä naisella on suorastaan pakkomielle siniseen väriin. Tämä alkaa suorastaan mennä jo liian pitkälle.

Valeria on asunut New Yorkissa jo 20 vuotta. Hän on muotisuunnittelija ja taitelija. Hän kertoo, että hänen pakkomielteensä siniseen alkoi hänen opiskellessaan yliopistossa. Valeria, tai Valeriblv, maalaa maalauksia ja suunnittelee omia vaatteitaan. Hän kertoo, että New Yorkissa hän voi vapaasti olla aivan oma itsensä.


Valeriblv näyttää New York Postille hänen omaa kaappiaan, mistä löytyy huima määrä vaatteita. Kaikki ovat sinisen eri sävyjä. Jopa kengät on järjestetty koon mukaan kaapissa. Henkaritkin ovat sinisiä. Valeria sanoo, että sininen on ainoa väri, johon hän samaistuu. Se muistuttaa häntä merestä ja ilmasta, ja on ainoa väri, joka antaa hänen maalauksiinsa niiden tarvitsevaa syvyyttä.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun