Lähde:Youtube


Koiran vanhemmat tulivat kotiin loma jälkeen – katso, mikä onnellisuuspuuska!

Koirat rakastavat omia ihmisiään todella paljon. Koirat ovat osa perhettä, eivätkä ne halua olla erossa vanhemmistaan yhtään sen enempää, kuin vanhemmat haluavat olla erossa koirastaan. Nämä ihmisen parhaat ystävät ovat osoittaneet uskollisuutensa jo vuosisatojen ajan. 

Hank on bulldog, joka oli jäänyt hoitajan kanssa viideksi päiväksi kotiin, kun sen ihmisvanhemmat olivat lomalla. Hank rakastaan vanhempiaan, eikä haluaisi koskaan olla erossa heistä. Hank on todellakin oikea sylikoira.


Kun Hankin äiti tuli kotiin, se odotti jo ikkunassa kärsimättömästi. Äidin kävellessä sisään, se toi jo kenkälahjan mukanaan ja tervehti äitiään uskomattomalla innostuksella. Mutta tämä ei ollut vielä mitään verrattuna siihen, millainen onnellisuuspuuska iski Hankiin, kun isä tuli kotiin. Se huomasi isänsä tulevan kotiin, ja alkoi heiluttaa takapuoltaan suuren onnellisuuden vallassa. Hank ei voinut hallita itseään lainkaan huomatessaan, kuka tuli kotiin! Tämä onnellinen bulldog suorastaan hymyilee haliessaan isäänsä!

Katso hellyyttävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun