Kissat ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että ne osaavat olla hyvin ilmeikkäitä ja hassuja otuksia. Nuka, 4-vuotias musta kissa ei ole mikään poikkeus. Sen omistaja Essi sai otettu siitä mitä hauskimpia kuvia hiljattain, kun se pääsi ensimmäistä kertaa ulos. 

Monet kissat eivät pääse ulos, vaan ne elävät elämäänsä sisäkissoina. Kissoja tämä ei haittaa, ja monet ovatkin mielellään ennemmin sisällä kuin ulkona. Kissat rakastavat lämmössä loikoilemista, ja Suomen talven aikaan kissoja harvoin hotsittaa ulkoileminen.


Essi päätti kuitenkin päästää Nuka -kissansa ensimmäistä kertaa parvekkeelle ulkoilemaan. Parvekkeella se sai nuuhkia ulkoilmaa pelkäämättä liikaa, ja pääsi tarvittaessa takaisin sisälle turvaan. Nuka kuitenkin yllätti Essin hulvattomilla ilmeillään ja hämmästyksellään.

Nukan ilmeet ovat todellakin näkemisen arvoisia. Hassu kissa on ihan ihmeissään ympäristöstään. Essi sanoo, että Nuka on kiinnostunut linnuista, mutta se ei jahtaa niitä, vaan mieluummin istuu ja katselee niitä.

Katso hulvaton kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Tämä kissa ei ole koskaan ennen ollut ulkona – ja sen hulvattomat ilmeet kertovat sen ajatuksista kaiken!

Christa -

Osallistu keskusteluun