Lähde:Youtube


Kummallisin hotelli? Yövy peräaukossa!

Kummallisia hotelleja nähdään ympäri maailmaa. Olet varmasti joskus törmännyt jos jonkinlaisiin hotelleihin. Esimerkiksi Las Vegasissa nähdään melkoisen upeilla teemoilla varuetsttuja hotelleja. Tällaista et kuitenkaan takuulla ole aikaisemmin nähnyt!

Jos haluat saada ystäväsi nauramaan tai et vain osaa ostaa heille sopivaa synttärilahjaa, niin tässä on sitä jotain. Belgian rajan nurkilla nimittäin sijaitsee peräaukon muotoinen ja näköinen hotelli. Tämä yösija ei tosiaankaan ole kovinkaan luksusmainen tai houkutteleva ainakaan romanttista matkaa varaaville.


Yksi yö tässä peräsuolessa maksaa 120 euroa. Ei siis mikään paha hinta, mutta hotelli ei sisältä näytä yhtään sen paremmalta kuin ulkoakaan. Erillistä vessaa ei ole, eli tänne ei kannata lähteä, jos et ole valmis näkemään kaverisi vessatoimia ihan avoimesti.

Hotellin omistajan mukaan monet eivät vieraile täällä – emmekä kyllä yhtään ihmettele, miksi. Jos haluat ostaa mielenkiintoisen lahjan kavereille tai pilailla heidän kustannuksellaan, niin tästä lähtee!

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun